Bomb Shell

Bomb Shell logo 4
_DSC3870

BOMB SHELL je energična in popularna glasbena skupina, ki vsekakor ni neznanka na slovenski glasbeni sceni. Zase pravijo, da so band, ki vse prej kot kaj drugega, stavijo na kvalitetno glasbo, kar konstantno dokazujejo s svojimi glasbenimi stvaritvami in koncerti.

V dobrih šestih letih delovanja imajo kot skupina za seboj ogromno število koncertov po celotni Sloveniji, nastopili pa so tudi na različnih glasbenih festivalih (Melodije morja in sonca, Dnevi slovenske zabavne glasbe – Pop rock in Popevka), kjer so s svojimi nastopi prepričali občinstvo in vse pomembnejše radijske postaje.

V letu 2018 so bili opaženi tudi s strani znane slovenske glasbene založbe, ki jim je podelila nagrado za izjemne glasbene dosežke. Njihova najbolj prepoznavna članica, pevka Petra Zore, je v letu 2019 sprejela izziv in s svojimi preobrazbami navdušila v 5. sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas.

V začetku 2023 so presenetili z misteriozno izdajo novega albuma, ki so jo napovedovali z besedami REŠI NAŠ ALBUM. Album so predstavili v povsem napolnjenem koncertu in na koncu razkrili zakaj so morali reševati svoj album. Le ta namreč v sebi nosi križanko, ki jo je potrebno rešiti, da razkriješ njegov naslov.

Julij 2023 postane prelomnica za band. Po 7 letih se vrnejo na festival MMS, kjer s skladbo POTUJEM in svojim nastopom osvojijo nagrado za najboljšo glasbo festivala.

Bomb Shell so zagotovo band, kjer je doma kakovost, dobra energija in dobra glasba. S svojimi koncertnimi čevlji so prehodili že skoraj celo Slovenijo in pravijo, da se njihov pohod nadaljuje.

Obiščite njihov koncert, prisluhnite njihovi glasbi in postanite del Bomb Shell doživetja.

ČLANI SKUPINE

Petra Zore (vokal)

Šefica Petra, kot ji rečejo fantje, je zaradi svojega stasa in glasa zagotovo najbolj prepoznaven člen skupine Bomb Shell. Vedno nasmejana, polna elana, pozitivne energije in pevka z izjemno odersko prezenco.

Petra
Tadej

Tadej Hribernik (kitara)

Tadej med kitarskimi krogi šteje za odličnega kitarista in glasbenika s široko odersko kilometrino. Svoje znanje prenaša tudi na mlajše generacije in je aktiven studijski glasbenik.

Aljaž Božič (bas kitara)

Najmlajši član skupine, ki kljub mladosti velja za odličnega in zanesljivega glasbenika. Poleg igranja bas kitare, je Aljaž tudi lastnik glasbenega studia in producent mnogih glasbenih projektov.

Aljaž
Anže

Anže Turk (kitara)

Doktor in mojster hitrih ter preciznih kitarskih solotov. Doktor tudi zato, ker je po poklicu doktor veterine. Anže je v skupini od samega začetka. Pravi, da je s kitaro iskal pravo ekipo, ki jo je zagotovo našel v skupini Bomb Shell.

Brane Štubljar ml. (bobni)

Bandleader Brane po svojih letih in glasbenem stažu zagotovo velja za najbolj izkušenega člana skupine Bomb Shell. Ima svojo glasbeno šolo, management agencijo, s svojimi bobni in glasbenim znanjem sodeluje tudi s številnimi imeni na slovenski glasbeni sceni.

Brane